Op 10 juni het jaarlijkse KWP symposium

????????????????????????

Op 10 juni vindt het jaarlijkse KWP-symposium weer plaats, met in de schijnwerpers het prachtige onderzoek dat we met studenten, werkveld en collega’s van ALO en SGM doen om de sportpraktijk te innoveren! Dit jaar ligt het accent op een actieve en gezonde leefstijl voor jong en oud.

Op deze dag zal een zeer gevarieerd programma plaatsvinden waarbij kennisdeling centraal staat. ‘s Middags presenteren studenten hun onderzoek, waar zij de afgelopen maanden aan gewerkt hebben, in een posterpresentatie. Om 17:00 uur volgt er een key-note lezing van Fontys-lector Steven Vos. Vos onderzoekt onder meer fysieke activiteit en gezondheid bij kinderen. Hierin speelt bewegingsonderwijs een belangrijke rol, maar bijvoorbeeld ook de bijdrage van hardloopevenementen aan gezonde leefstijl. Recent publiceerde hij daarnaast een boek over sportaccommodaties en evenementen. Kortom: hij is van alle markten thuis.

Na een hapje en een drankje zullen er ‘s avonds expertmeetings plaatsvinden per KennisWerkPlaats. Deze inspirerende dag wordt afgesloten met een netwerkborrel in het sportcafĂ©. Deelname aan dit symposium is gratis, maar meld je wel even aan.

Ontvangst 14.30u Centrale hal SISP
Presentaties Welkomstwoord lectoren Johan de Jong & Remo Mombarg 15.00u Topsporthal
Posterpresentaties afstudeeronderzoeken 15.15u Topsporthal
Key-note Lecture:
Steven Vos
(Fontys Hogeschool), Lector Move to BeGezonde leefstijl voor jong en oud
17.00u Auditorium
Gezonde leefstijl? Hapje + Drankje 18.00u Sportcafé
KWP Expert meetings KWP Bewegingsonderwijs en Jeugdsport, Remo Mombarg:Effectief bewegingsonderwijs & Sportplein & Opbrengsten van Bslim 2014-2015 19.00u A0.01
KWP Stimuleren van Sport en Bewegen, Johan de Jong:Community based lifestyle interventions 19.00u A0.02
KWP Trainen, Coachen en Presteren, Anne Benjaminse:SportsFieldLab Groningen-2020 (op uitnodiging) 19.00u A0.08
KWP Sportbeleid en Ondernemerschap, Bake Dijk:Beweegvriendelijke omgeving en maatschappelijke side-events 19.00u B1.05
Netwerkborrel 21.00u Sportcafé

KWP symposium

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *