Serie lezingen: sneller, sterker, beter

 

Sneller sterker beter

Nederland heeft internationale topsporters zoals Dafne Schippers, Ireen W├╝st en Arjen Robben. Toeval of beleid? Hoe kunnen jonge talenten de top bereiken? En hoe kunnen toppers net dat kleine verschil maken? Sportwetenschappers en sporthelden over de lange weg naar de wereldtop. In een serie lezingen, die zeer interessant is voor SGM-professionals, zal ingegaan worden op deze weg vanuit verschillende perspectieven. Vier interessante avonden met bijdragen van coaches Foppe de Haan en Joop Alberda, wetenschappers Marije Gemser, Chris Visscher en Bert Otten en journalisten Maarten Ducrot en Willem Vissers. Mis het niet!

Deze lezingenserie is georganiseerd door Studium Generale in samenwerking met het Sport Science Institute Groningen. Het SSIG is een samenwerkingsverband tussen de Rijksuniversiteit Groningen, het Universitair Medisch Centrum Groningen, de Hanzehogeschool  en de Gemeente Groningen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *