College Tour: Olympisch atleet Arnold van Calker

Arnold van Calker

Ontmoet Arnold van Calker, Nederlands bobsleeër en voormalig atleet. Remmer in de Nederlandse viermansbob op de Olympische Winterspelen in 2002 en 2010. Naast deze twee Olympische avonturen heeft Arnold de tweede plaats in de Wereldbekerwedstrijd in Köningssee, 2009, gepakt en de vierde plaats op het Europees kampioenschap in 2002.

Op donderdag 18 februari komt deze wereldtopper langs op het Willem-Alexander Sportcomplex. Om 9:30 uur zal Van Calker te gast zijn tijdens de College Tour in het auditorium. Lijkt het je leuk om het verhaal over zijn topsportloopbaan te horen en hier zelf vragen over te stellen? Kom dan langs! Tijdens de College Tour zal Van Calker vertellen over zijn succesvolle loopbaan, waarin hij veel doelen heeft bereikt en te maken heeft gehad met obstakels. Hoe ga jij om met tegenslagen? Al met al een inkijkje in het leven van een Olympisch topsporter.

Datum: donderdag 18 februari 2016
Tijdstip: 9:30-10-30
Locatie: Auditorium
Doelgroep: alle studenten van het Instituut voor Sportstudies

College Tour Sportstudies wordt aangeboden door de Alumnivereniging SGM met als doel huidige studenten nog meer te laten verbinden met het werkveld. Het is een interactief college waarbij de student daadwerkelijk vragen kan stellen aan professionals in ons werkveld. Eerder waren o.a. Renate Groenewold, Hans Nijland en Bob van Oosterhout deelnemer aan onze College Tour. De organisatie is in handen van tweede jaars SGM studenten. Helaas is het onmogelijk om een moment te vinden waarbij alle studenten geen les en geen stage hebben. Wellicht dat er in overleg met docent of praktijkbegeleider toch wat te regelen is om hier bij te kunnen zijn. Wij denken dat het de moeite waard zal zijn. Wij hopen jullie allemaal te mogen begroeten!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *