Minor Northumbria University, Newcastle upon Tyne

Vrijwel iedere student heeft binnen zijn of haar opleiding de vrijheid om een minor te gaan doen. Het mooie hiervan is dat je volledig zelf in de hand hebt hoe je dit invult. Sterker nog, de mogelijkheden stoppen niet bij de grens. Zo heb ik ervoor gekozen om mijn minor aan de Northumbria University in Newcastle upon Tyne te gaan doen. Als student met internationale interesses is dit een kans die ik niet kon laten schieten. Als Erasmus exchange student krijg je zelfs een beurs waardoor ik geen enkele barrière zag om voor een semester te gaan studeren in Engeland.
Ik kon mijn eigen specialisatie samenstellen en kon dus vakken kiezen die aansluiten bij mijn interessegebied. Zo heb ik gekozen voor de volgende drie vakken: Sport Marketing Management, International Resource Management for Sports en Media Management for Sports. Ik woonde op de campus, wat betekende dat ik studie, sport en sociaal leven binnen handbereik had.
Ik kijk nu terug op een hele leuke, leerzame en bijzondere periode van mijn studententijd. Buiten het feit dat ik veel nieuwe dingen heb geleerd ben ik ook vele ervaringen rijker. Het samenwerken en leven met studenten van over de hele wereld is uniek en enorm waardevol. Ik zou daarom iedereen kunnen aanraden om voor een tijdje in het buitenland te gaan studeren. Eigenlijk heb je simpelweg geen reden om het niet te doen!
Wil je meer weten over mijn ervaring in het buitenland? Neem dan gerust contact met mij op!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *