Ramp in Ecuador grote schrok voor Local Dreamers

Ecuador

Een grote aardbeving in Ecuador heeft een enorme ravage achtergelaten en honderden slachtoffers geëist. Ook bij ons sloeg de schrik  flink op het hart daar onze alumnus Jesse van de Woestijne hier zijn stichting Local Dreamers runt. Hier lopen ook stagiaires vanuit Groningen stage. Na wat onzekerheid is in ieder geval duidelijk dat deze allen ongedeerd zijn. Wel schreef Jesse zelf, ook parttime als correspondent verbonden aan het AD, dit artikel over de situatie in Ecuador. Enorm heftig om mee te maken allemaal!

Local Dreamers is een stichting die talentontwikkeling, sport, taal en creativiteit inzetten om persoonlijke en sociale ontwikkeling, zelfvertrouwen en ondernemerschap te ontwikkelen in Ecuador. In een tijdsbestek van tien jaar willen zij sterke, zelfregulerende projecten overdragen aan lokale projectleiders en afnemers van de projecten. Jesse begon de stichting nog in zijn tijd als SGM student. Inmiddels bestaat het team uit negen mensen en ook jaarlijks een x aantal stagiaires. “Pas toen er weer contact mogelijk was beseften wij hoeveel geluk we hebben gehad,” aldus één van de stagiaires. Heel heftig om dit allemaal mee te maken en wij wensen iedereen die daar zit veel sterkte met het verwerken.

Ecuador2

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *