Save the date! Nacht van het sportonderzoek

Woensdag 9 en donderdag 10 November 2016 staan in het teken van het door het instituut georganiseerde ‘Dag van het Sportonderzoek’. Onderzoekers uit het hele land komen naar Groningen om hun onderzoek te presentaren aan het geïnteresseerde publiek. Make it count, is het thema van deze dag.

Met KeyNote speakers: Bert Otten, Gerard Kemkers en Wouter Frencken belooft het alvast een zeer mooie en inspirerende dag te worden.

Na het succes in het verleden, wordt de nacht van het onderzoek nieuw leven in geblazen tijdens ‘DSO Late Night’. Voorafgaand aan ‘De Dag’ staat de ‘Nacht van het Sportonderzoek’ op het programma; een netwerkevenement waarbij in een gezellige en ontspannen setting informele netwerken en discussie tussen onderzoekers, beleidsmakers werkveld en bedrijfsleven gestimuleerd wordt, Met leuke discussies tussen toonaangevende professionals aan de gasttafel, muzikale omlijsting en een social-media sidekick is ook deze avond zeker een aanrader.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website. of bekijk hier de videoaankondiging van de ‘De dag van het Sportonderzoek’.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *