SGM team krijgt versterking

De komende periode loopt er in de persoon van Marnix Hiemstra (23) een extra kracht rond in de docentenruimte van het Instituut voor Sportstudies. Marnix komt uit de eigen opleidingen is recentelijk afgestudeerd.

Tijdens zijn afstudeertraject heeft hij een opdracht gedaan voor het Instituut voor Sportstudies en het internationale netwerk ENAS. Hier heeft hij de mogelijkheden voor SGM studenten binnen dit netwerk onderzocht. Uit het onderzoek bleek dat er voor SGM studenten mogelijke interessante internationale stageplekken te vinden waren binnen het ENAS netwerk.

“In de maanden mei en juni ben ik, in samenwerking met ENAS, bezig met een project om een platform te creëren zodat deze internationale stages daadwerkelijk mogelijk gaan worden. Het doel van het platform is uiteindelijk om studenten en ENAS leden samen te brengen en kwalitatief sterke stageplekken te creëren.”

Aldus de nieuwe aanwinst.

marnix 2

Marnix sluit af: “Als je vragen hebt over het project, trek mij gerust aan de mouw! Zijn vaste dag is donderdag maar hij zal ook veel op andere momenten te vinden zijn achter zijn laptop in de docentenkamer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *