Acht jaar samenwerking Donar

‚ÄčOp het Instituut voor Sportstudies is het samenwerkingsverband tussen Donar en Sportstudies (opnieuw) bekrachtigd. Donar en Sportstudies zijn hiermee 8 jaar nauwe partners. De ondertekening vond plaats door Gert Jan Swaving (secretaris en jeugdzaken), Martin de Vries (technische zaken), Joan Janssens (dean Instituut voor Sportstudies) en Roelie Guit (teamleider Instituut voor Sportstudies).

Het Instituut voor Sportstudies kan via deze samenwerking een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van topbasketbal en de ontwikkeling van topsporttalent. Door de participatie van Donar en haar topsporters aan de onderzoeksactiviteiten binnen Sportstudies verkrijgen beide partijen nuttige informatie over de ontwikkeling van topsport(ers) en kan daar gericht op worden getraind. Daarnaast kunnen  studenten van het Instituut stage lopen bij Donar en kunnen de basketballers van Donar gebruik maken van onze faciliteiten voor trainingsdoeleinden.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *