Diplomering Instituut voor Sportstudies

Vandaag was voor een grote groep afstudeerders ALO en SGM het moment waar zo lang naar toe is geleefd. De laatste maanden waren voor velen zwaar, het afstudeeronderzoek was pittig en soms moesten er ook nog achterstanden weggewerkt worden. Maar het resultaat mag er zijn. Op een feestelijke manier werd er afscheid genomen van de opleiding.

In het centrale programma was ruimte voor dans en muziek, maar natuurlijk ook de speach van dean Joan Janssens. Ook werden er nog een paar studenten in het zonnetje gezet die de opleiding met een honours traject hebben afgerond. Ook werd de sportinnovatie prijs uitgereikt aan Jennifer Wichers. Haar afstudeeronderzoek over hoe de basisprincipes van judo benut kunnen worden in het bedrijfsleven viel erg in de smaak bij de jury. Binnenkort gaat ze haar onderzoek zelfs presenteren op het wetenschappelijke congres van de European Association for Sport Management (EASM).

Bij SGM werd in de stijl van De Wereld Draait Door vervolgens een feestelijke talkshow georganiseerd, waarbij elke afstudeerder en begeleider aan het woord kwamen. Wij hebben er van genoten en onze alumni hopelijk ook. Wij hopen elkaar als vakcollega’s nog vaak te treffen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *