DSO Late Night een groot succes

De avond voorafgaand aan de Dag van het Sportonderzoek vond de Nacht van het Sportonderzoek plaats om de bezoekers van het congres alvast op te warmen. In het Noordlease Stadion (voorheen bekend als Euroborg) vond de meest sportminded latenight-talkshow van Nederland plaats, DSO Late Night.

Losjes gebaseerd opĀ  het succes concept met Humberto Tan, ontvangt gastheer Joop Alberda deze avond gasten die zich midden in de wereld van sport en onderzoek begeven. Met een prikkelende mix van landelijke en noordelijke gasten wordt teruggeblikt op RIO2016 en wordt er gekeken naar de rol van onderzoek in sport in Nederland. Als side-kicks zorgden onze eigen docenten Bake Dijk en Hans Slender voor een ontspannende afwisseling. Aan tafel zaten de volgende gasten:

  • Maarten van Bottenburg; hoogleraar Sportontwikkeling Universiteit Utrecht
  • Koen Lemmink; hoogleraar Sport, Prestatie en Innovatie Rijkuniversiteit Groningen
  • Thomas Waanders; Sportpsycholoog FC Groningen en auteur van het onlangs verschenen boek Grenzen verleggen
  • Antje Diertens; Wagner Group (Excecutive MBA Sport Management), Stichting WK Wielrennen 2020 Groningen / Drenthe en D66 regio Groningen
  • Peter Sprenger, CEO Techonomy en voorzitter NeVoBo

Het werd soms pittig gediscussieerd, maar verder was het vooral een erg gezellige avond. Om een beeld te krijgen bekijk dan de sfeerimpressie:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *