Dag van het Sportonderzoek in Groningen


We kijken terug op een meer dan geslaagde Nacht en Dag van het Sportonderzoek 2016, georganiseerd door het Instituut voor Sportstudies in Groningen. Met ruim 400 deelnemers een van de grootste DSO’s uit de geschiedenis.

We begonnen woensdagavond in het Noordlease Stadion met een late night show voor 100 gasten. Gastheer Joop Alberda praatte met tafelgasten Maarten van Bottenburg, Koen Lemmink, Thomas Waanders, Antje Diertens en Peter Sprenger over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van Sportonderzoek. Hierbij werden ze vakkundig en luchtig bijgestaan door sidekicks Bake Dijk en Hans Slender.

De daadwerkelijke Dag van het Sportonderzoek vond plaats in het Willem Alexander Sportcentrum, de thuisbasis van het Instituut voor Sportstudies. Met een vol schema aan keynotes, presentaties, symposia was er voor ieder wat wils. Omdat beelden meer zeggen dan woorden is er een aftermovie gemaakt, bekijk deze hieronder. Een sfeerimpressie van de dag en nacht staat ook op Facebook van het Instituut voor Sportstudies.

Het was een prachtige dag en nacht, die volledig in het teken stond van Sportonderzoek. Zoals ook al op Social Media werd gesteld: “er gaat niks boven sportonderzoek”! Dank aan alle bezoekers, gasten en sprekers. De organisatie was teamwerk tussen vele betrokkenen van het Instituut voor Sportstudies. Maar in het bijzonder willen wij Eric Mulder, Magda Boven en Mieke Zijl als kern van het organisatieteam bedanken.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *