Infolunch Master Healthy Ageing Professional

Je hebt een vak geleerd en bent nu bijvoorbeeld fysio­therapeut, verpleegkundige, sociaal werker, diëtist, sociaal pedagogisch hulpverlener of sportprofessional. Maar je beseft dat de huidige maatschappij om meer vraagt. Om mensen die over hun vakgebied heen kijken, die de samenwerking willen aangaan en die naar nieuwe oplossingen zoeken. Naar mensen die change agent willen zijn. Mensen die interprofessioneel willen samenwerken, verder denken over preventie, participatie, sport en bewegen. En zo de maatschappij, zorg en welzijn beter en doelmatiger willen organiseren. Zij ontwikkelen nieuwe toepassingen voor techniek, sport en bewegingsconcepten, maar denken ook na over levensloop, levensstijl en willen misschien wel een eigen bedrijf beginnen. Of zij ambiëren een onderzoekscarrière. Het kan ook een eerste stap zijn om in het management terecht te komen. De mastergraad bewijst de bredere blik en je houdt opties naar de toekomst open.

De Hanzehogeschool Groningen leidt met deze prestigieuze nieuwe en unieke opleiding getalenteerde professionals op tot ‘change agents’ voor de toekomstige maatschappij. Met de master Healthy Ageing Professional brengt de Hanzehogeschool praktijk, onderzoek én bedrijven samen om te werken aan verbetering van gezondheid en kiest nadrukkelijk voor een interprofessionele aanpak.

Wil je na je bachelordiploma een master gaan volgen? Kom naar de lunch op dinsdag 28 februari van 12.00 tot 13.00 uur op het Wiebengacomplex. Laat je informeren en stel je vragen over de inhoud, de werkwijze en wat je als student met de masteropleiding kunt bereiken.
De bijeenkomst vindt plaats op het Wiebengacomplex: Eyssuniusplein 18, E1, podium Centre of Expertise Healthy Ageing. Er staat een gezonde lunch voor je klaar!
Meer informatie over de master vind je op www.hanze.nl/healthyageingprofessional.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *