Topsport binnen de Hanzehogeschool

In 2016/2017 studeren er 139 topsporters aan de Hanzehogeschool Groningen, een toename van 30% ten opzichte van vorig studiejaar. Bijzonder, omdat er zowel aan de studie als aan de sport steeds zwaardere eisen worden gesteld. Toch slagen talentvolle sporters aan de Hanzehogeschool er goed in om de combinatie te maken. Een mooi voorbeeld hiervan is alumna en professioneel judoka Jennifer Wichers. Ze vertelt over haar ervaringen binnen de opleiding Sport, Gezondheid & Management (nu Sportkunde) in bijgevoegde video.
Meer informatie over topsport op de Hanzehogeschool Groningen op ow.ly/i0Kh308Z24K

Foto: Jan Zeeman

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *