De fitnessondernemers bijbel

Sinds enkele jaren wordt er binnen de opleiding Sportkunde (voorheen SGM) gewerkt met Communities of Practice. Het doel van deze CoPs is dat studenten hun horizon verbreden ten aanzien van de eigen stages en projecten, leren kennisuitwisselen, netwerken en dat door de verbinding van onderwijs, onderzoek en praktijk nieuwe innovaties ontstaan. De CoP rondon ‘ondernemers in de fitness’ heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om zich te verdiepen in thema’s die interessant zijn voor ondernemers in de sector. De ontwikkelde kennis en inzichten hebben zij gebundeld in hun eigen ‘bijbel’. Denk aan thema’s als het starten van een onderneming, gebruik van sociale media, guerilla marketing, retentie en het inspelen op verschillende persona’s. Namens de CoP veel leesplezier gewenst.

Downloaden (PDF, 8.14MB)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *