Word jij TALENT MEMBER van het HEALTH i LAB?

HEALTH i PORT zoekt talent. Wil je graag aan de slag voor topwerkgevers uit het noorden en een kickstart geven aan jouw professionele carrière? Dan zoeken wij jou!

Wat:              Uitnodiging informatie sessie HEALTH i LAB
Waar:            HEALTH i LOUNGE, Boumaboulevard 41,
Hoofdingang FC Groningen

Wanneer:      Vrijdag 8 december 2017, 15:00 – 16:00uur
Aanmelden:  i.de.vries@pl.hanze.nl (Max. 25 personen)

HEALTH i PORT brengt Health, Performance & Vitality samen onder één noemer, met als doel de noordelijke regio vitaler te maken. HEALTH i PORT is een initiatief van FC Groningen, INTER-PSY, Menzis, Hanzehogeschool, Alfa-college en heeft een sterke achterban aan leden uit de Health, Performance en Vitality sector. HEALTH i PORT is volop in beweging en biedt enthousiaste teamplayers graag de mogelijkheid om in een ondernemende omgeving te pionieren. Het resultaat staat voorop!

Wat zijn de mogelijkheden? HEALTH i PORT is een groeimodel en wil vanuit behaalde successen een begrip worden op vitaliteit, performance en health in Noord-Nederland. Voor het seizoen 2017-2018 zijn de volgende projecten omarmd waar jij samen met ons invulling aan zou kunnen geven:

» Walking Football                                                      » Imagine Run
» Love2Ride                                                                » HEALTH i PORT Congres
» TopSportZorg Centrum FC Groningen                   » Nieuwe concepten

Naast de bovengenoemde projecten liggen er veel inrichtingsvraagstukken voor ons klaar op het gebied van management, marketing en gezondheid. Alles wat wij doen, brengen wij direct tot uitvoering in de praktijk. Dit vraagt om een flexibele en klantgerichte benadering. Samen met het werkveld willen wij innoveren.

Wat levert het op? Allereerst natuurlijk een gave werkervaringsplek, maatschappelijk betrokkenheid en veel vrijheid om te pionieren. Als bonus kan er in overleg met jouw opleiding eventueel vrije keuzeruimte punten (3EC), een half jaar stage of een mooi afstudeertraject aan gekoppeld worden. Het sociale component zal zeker niet ontbreken. Het begint met je eigen inzet en enthousiasme.

Wat verwachten wij van jou? Een open blik en hands-on mentaliteit. Wij dragen samen de verantwoordelijkheid om HEALTH i LAB te laten slagen. Een flexibele houding is de basis, waarbij wij streven om elke vrijdag vanuit onze thuisbasis ‘HEALTH i LOUNGE’ gezamenlijk te bouwen aan innovaties met onze partners. Zichtbaarheid in het veld is hierin essentieel om de kickstart voor jouw carrière te kunnen maken!

Interesse gewekt? Meld je via; i.de.vries@pl.hanze.nl aan en motiveer in een paar zinnen wat jouw bijdrage kan gaan worden binnen het HEALTH i LAB! Vrijdag 8 december zullen wij het complete verhaal met jullie delen, de voorwaarden voor deelname schetsen en is er voldoende tijd en ruimte om vragen te stellen. Goed om te weten, je zit vrijdag 8 december nog nergens aan vast er valt alleen maar te winnen!

Tot snel!
Team Health i Lab

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *