Maak kennis met Pepijn Hoeksema

Al ruim zes jaar staat bij de specialisatie Sport, Business and Innovation (een interne specialisatie op het  Instituut voor Sportstudies in Groningen) het opleiden van innovatieve ondernemers centraal. Één van deze ondernemers is Pepijn Hoeksema met zijn start-up Unique Experience.

PASSIE CREËERT

”Ik ben Pepijn Hoeksema en ben vanuit mijn passie voor buitensport begonnen met mijn eigen bedrijf: Unique Experience. Daarmee kan ik mijn passie delen met de gasten die ik meeneem op avontuur. Mijn doel is andere mensen te inspireren met actie, avonturen en hindernissen in de natuur. Hierbij mag ik samenwerken met een fantastisch team Nederlandstalige gecertificeerde instructeurs. Samen zijn wij Unique Experience en wij vinden avontuurlijke vakanties en activiteiten organiseren het leukste wat er is. We organiseren betaalbare, spannende vakanties en experiences; outdoor activiteiten op de mooiste plekken van Europa. Onze instructeurs zorgen daarbij voor een onvergetelijke ervaring.”

INSPIRATIE

”De specialisatie Sport, Business and Innovation is voor mij doorslaggevend geweest om te beginnen met ondernemen. Dit komt voornamelijk omdat mijn medestudenten mij geïnspireerd hebben. In mijn Sport, Business and Innovation groep zaten namelijk een aantal bloedfanatieke studentondernemers. Sommige van deze studentondernemers hadden al klanten en anderen alleen nog maar een stapel ideeën. Ik viel in de tweede categorie. Beide groepen hebben mij ontzettend geholpen.

Het is gaaf en inspirerend om medestudenten te zien die vooruitgang en succes boeken.

Zo maken de mensen met ideeën stappen als ze zich inschrijven bij de KvK, een eigen website ontwikkelen en de eerste klant binnenhalen. Terwijl de ondernemers met klanten in het bezit komen van hun eigen eerste accommodatie. Dit alles onder begeleiding van een vijftal ervaren docenten die je wederom drie keer laten nadenken over het optimaliseren van je verdienmodel. Niet met behulp van saaie theorie maar met innovatieve nieuwe operationele modellen die je direct kan vertalen naar de praktijk. Ben je op zoek naar een omgeving waar je kan werken aan jezelf als ondernemer en nog beter aan je onderneming? Neem dan een kijkje bij de specialisatie Sport, Business and Innovation.”

Meer weten? www.unique-experience.nl.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *