High five voor StudentTrainers.nl

art. studenttrainers.nl

High five voor StudentTrainers.nl

Wij; Friso Gerretsen en Jos Vogelzang van StudentTrainers.nl, stonden woensdag 20 mei in het Dagblad van het Noorden. Wij zijn StudentTrainers.nl begonnen omdat wij merken dat er een trend is ontstaan in het werkveld van diverse expertises die met elkaar samenwerken. Wij zien dit ook graag al terug in de studietijd. Samenwerken is tegenwoordig een speerpunt binnen elke organisatie.  Het inzien van de waarde hiervan en het vervolgens efficiënt kunnen wegzetten vinden wij een onmisbare competentie voor de student van nu. Daarom koppelen wij studenten van diverse opleidingen aan projecten/interventies/events, zodat de student leert om zijn expertise in te zetten en samen te werken met studenten van andere opleidingen.

Missie

Wij ontwikkelen en organiseren evenementen, interventies en activiteiten. Elk thema pakken wij aan door samenwerkingen te creëren tussen opleidingen en haar studenten.

Project Health Challenge:
Op dit moment zijn wij begonnen met de gezondheidsinterventie Health Challenge. In deze interventie begeleiden wij 5 deelnemers naar een gezonde leefstijl. Deze deelnemers worden in de interventie begeleidt door zeven studenten die afkomstig zijn van de opleidingen Voeding & Diëtetiek, Toegepaste Psychologie en Sport, Gezondheid & Management. Volgend jaar zal deze Health Challenge weer twee keer gaan draaien. Vanuit onze eigen Sport, Gezondheid en Management studie zullen vier 2de jaars studenten meewerken aan de Health Challenge.

Project Diabetes type 2
Naast de Health Challenge zijn we bezig met het opzetten van een een Diabetes type 2 programma onder begeleiding van een fysiotherapeut. Ook bij dit project worden samenwerkingen gezocht met studenten van verschillende opleidingen. We zijn op dit moment druk met de voorbereidingen van deze interventie. We zien een mooie samenwerking tegemoet met de opleidingen Sport, Gezondheid en Management, Toegepaste Psychologie en Fysiotherapie.

Studenten
We zien veel waarde in het samenwerken van studenten, maar deze studenten moeten we een opdracht hebben en hierin begeleid worden. Wij denken dan ook dat het ook waardevol is voor een 3e of 4de jaars student om een groep studenten te begeleiden. Dus ben jij geïnteresseerd in leiderschap? Misschien ligt er een kans voor jou bij ons.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *