HuddleEen huddle is het bijeenkomen van een sportteam in een cirkel om de strategie te bespreken, elkaar te motiveren of om behaalde prestaties samen te vieren.

Studenten van de opleiding Sportkunde vormen een huddle samen met docenten, onderzoekers en professionals uit onze beroepspraktijk om gezamenlijk tot nieuwe kennis te komen. Hier delen wij onze ervaringen en nieuwe inzichten. Hier delen wij onze successen. Of het nu een stage, afstudeeronderzoek, project uit een minor of andere module betreft. Of het nu onderzoek betreft vanuit het lectoraat Praktijkgerichte Sportwetenschap. Of het nu verhalen zijn van alumni van onze opleiding. Huddle mee!

Vier factoren bepalen het succes van deze huddle:

  1. Participatie: vanuit onze gedeelde achtergrond en onze passie voor sport zijn wij betrokken bij inhjoudelijke Communities of Practice en willen wij bijdragen aan Sporthuddle.
  2. Invloed: gezamenlijk bepalen wij de thema’s die centraal staan in de Sporthuddle, gezamenlijk bepalen wij de inhoud, denk mee!
  3. Behoefte: de huddle voorziet in de behoefte van haar leden door ruimte te geven aan het delen van een mening, professionele verhalen, het stellen van een vraag en een inhoudelijke discussie op het thema waar jij mee bezig bent.
  4. Ontmoeting: naast de digitale ontmoeten worden er ook evenementen aangekondigd om het gesprek en co-creatie ook ‘live’ te laten plaatsvinden.